امروز دوشنبه 3 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 16:10 ب ظ

وجود 12 سازمان مردم نهاد سلامت در نیشابور

تاکنون 12 سازمان مردم نهاد سلامت (سمن) توسط حوزه ی قائم مقام مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی نیشابور شناسایی شده اند .

قائم مقام مشارکتهای اجتماعی، خیرین سلامت و سازمان نهای مردم نهاد دانشکده علوم پزشکی نیشابورگفت: تعدادی از مدیران عامل و رؤسای هیئت مدیره سمن های سلامت نیشابور به همراه کارشناس سمن های فرمانداری در همایش بزرگ سمن های سلامت کشور که با سخنرانی ریاست محترم جمهور و مدیر کل سازمان جهانی بهداشت برگزار گردید ، شرکت کردند.

دکتر ظهیر مطلومی نژاد در گفتگو با خبرنگار وب­دا، افزود: این گروه در حاشیه این نشست دیدارهایی با مسئولین حاضر در همایش جهت انتقال تجربیات داشتند .

گفتنی است: این همایش با حضور دوهزار میهمان و به ویژه سمن های سلامت کل کشور در سالن همایش های برج میلاد به تاریخ پنج شنبه 1/5/94 برگزار گردید که انعکاس بسیار وسیعی در رسانه ها داشت .

از حواشی این نشست می توان به حضور پرشور دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان  و اهداء لوحی از طرف یک بیمار کلیوی به ایشان بود، اشاره کرد

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی