امروز جمعه 7 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 04:54 ق ظ

برگزاری نشت اعضاء سازمان نظام پرستاری با ریاست دانشکده

نشست صمیمی اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری با ریاست دانشکده  در تاریخ 30/4/1394 با حضور اعضاء منتخب دوره سوم و چهارم سازمان نظام پرستاری  و معاونت درمان و ریاست اداره پرستاری برگزار گردید.
به گزارش وب دا :در این جلسه در ابتدا حسن قدسی رئیس هیئت مدیره دوره سوم نظام پرستاری گزارشی از فعالیتهای انجام شده در دوره قبل ارائه نمود .در ادامه محمد عسلی بعنوان رئیس دوره چهارم سازمان نظام پرستاری گزارشی از درخواستها و دغدغه های همکاران و شرایط جدید سازمان نظام پرستاری را ارئه نمود.
در ادامه اعضاء دوره جدید نظام پرستاری نیز دیدگاهها و درخواستهای خود را در حوزه های مختلف پرستاری بیان داشتند .
دکتر عظیمی نژاد نیز ضمن تبریک به اعضاء جدید و تشکر از زحمات اعضاء هیئت مدیره قبل تعامل و همراهی دانشکده و سازمان نظام پرستاری را جهت رسیدن به اهداف کلان دانشکده خواستار شد .
در این جلسه معاون درمان و رئیس اداره پرستاری دانشکده نیز ضمن تبریک به اعضای هیئت مدیره جدید دیدگاههای خود را بیان نمودند و به تبادل نظر با اعضاء جدید پرداختند .
در پایان با اهداء تقدیر نامه از زحمات اعضاء دوره سوم نظام پرستاری تقدیر شد .
این گزارش می افزاید :در جلسه ای با حضور مسئول هیئت اجرایی و هیئت نظارت بر انتخابات سازمان نظام پرستاری اعتبار نامه های منتخبین هیئت مدیره چهارم تقدیم و محمد علسی به عنوان رئیس هیئت مدیره ؛علی موحد نایب رئیس و اکبر سوگندی به عنوان دبیر هیئت رئیسه دور چهارم انتخاب شدند.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات