امروز یکشنبه 28 مرداد ماه 1397 ساعت 08:06 ق ظ

بازدید وزیر بهداشت از غرفه بیمارستان حکیم

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از بازدید  وزیر بهداشت از غرفه بیمارستان حکیم در نمایشگاه ارتقای سلامت مادر ونوزاد خبر داد

دکتر علی اصغر راستگو در گفت و گو با خبرنگار وب داگفت: وزیر بهداشت در حاشیه تقدیر از مراکز موفق در امر ارتقای شاخص های سلامت مادر و نوزاد و تکریم مادران  باردار و کاهش سزارین و ایمنی مادر و نوزاد از بیمارستان حکیم تقدیر نمود و ضمن بازدید از غرفه  این بیمارستان برای کلیه مدیران دانشکده علوم پزشکی نیشابور آرزوی موفقیت نمود.

وی همچنین افزود :در این همایش  دکتر نوری رئیس بیمارستان حکیم به عنوان رئیس بیمارستان نمونه و موفق در طرح ارتقای شاخص های سلامت مادر و نوزاد و کاهش سزارین و افزایش زایمان طبیعی و زایمان فیزیولوژیک موفق به دریافت لوح تقدیر شد .

دکتر راستگو همچنین از تلاش مدیران و  پرسنل بیمارستان حکیم و  خانم ولوی کارشناس  مامایی و نوزدان معاونت درمان  و همکاران بلوک زایمان بیمارستان حکیم خانم مستوفی و خانم رضایی ثانی  وخانم احمد ابادی کارشناس آموزش حکیم که در تهیه پمفلت های آموزشی و تهیه محتوی آموزشی و بنر های اطلاع رسانی و آقای صومعه نیروی خدمات بیمارستان که در برپایی غرفه  تلاش نمودند تقدیر و تشکر نمودند.

• دانشجویان
  • اساتید