امروز چهارشنبه 31 مرداد ماه 1397 ساعت 11:28 ق ظ

تولد دو نوزاد سالم در آمبولانس اورژانس در عرض یک هفته

به گزارش روابط عمومی ؛مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از تولد دو نوزاد سالم در عرض یک هفته در آمبولانس اورژانس115خبر داد.

دکتر محمد شوروزی درگفتگو با خبر نگار وب دا گفت : مورد اول در روز جمعه 26/4/1394 توسط پرسنل پایگاه پرستار (دو شهری) پس از تولد نوزاد و انجام اقدامات درمانی اورژانسی در محل ؛ نوزاد ترم و مادرش را سالم تحویل بیمارستان حکیم دادند.

وی افزود : مورد دوم در روز یکشنبه 4/5/1394 توسط پرسنل پایگاه مادر (سه شهری) انجام و طی ان یک نوزاد شش ماهه نارس پس از احیای نوزاد در منزل و به همراه مادرش به صورت سالم و تحویل همکاران بیمارستان حکیم شد .

دکتر شوروزی ضمن تقدیر از پرسنل اورژانس 115 بابت تلاش های شبانه روزی اظهار امیدواری نمود با افتتاح پایگاه های طرح توسعه پنجم کشوری کیفیت خدمات اورژانس نیز ارتقاء یابد

• دانشجویان
  • اساتید