امروز چهارشنبه 31 مرداد ماه 1397 ساعت 11:30 ق ظ

به مناسبت روز تامین اجتماعی از کارشناسان سازمان تامین اجتماعی تجلیل گردید.

مدیر بیمارستان حکیم از تجلیل کارشناسان تامین اجتماعی به مناسبت 25 تیرماه روزتامین اجتماعی خبر داد.و گفت:در مراسمی با حضور مدیران ارشد بیمارستان حکیم از کارشناسان تامین اجتماعی مستقر در بیمارستان به مناسبت روز تامین اجتماعی تقدیر گردید.

محمد علی عابدی مدیر بیمارستان حکیم در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: روز 25 تیر ماه روز تامین اجتماعی بر زحمت کشان این عرصه مبارک باد و  از همکاری صمیمانه کارشناسان با بیمارستان تشکر نمود و ارتباط بین این ارگانها را در جهت رسیدگی به امور بیماران با اهمیت توصیف نموده و ادامه دار بودن این همکاری در جهت تحقق امور بیمارستانها و پیگیری مطالبات بیمارستانها را خواستار شدند.
در این جلسه کارشناسان سازمان تامین اجتماعی از به روز بودن و دقت پرسنل و هوشیاری بیمارستان در کاهش کسورات بیمارستانی تشکر نمودند
  • دانشجویان
  • اساتید