امروز دوشنبه 3 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 16:13 ب ظ

تشکیل اولین جلسه ادواری مجمع خیرین سلامت نیشابور در سال 94

اولین جلسه اداوری مجمع خیرین سلامت نیشابور در سال 1394 برگزار شد.

به گزارش وب­دا، در این جلسه ابتدا سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن خیرمقدم خلاصه ای از اقدامات توسعه ای دانشکده را برشمرد.

دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: احداث ساختمان آنژیوگرافی به همت خیر نیک اندیش حاج آقا شفیعی با حدود 60% پیشرفت فیزیکی، افزایش فضای فیزیکی بیمارستان حکیم با ایجاد 12 اتاق زایمان ویژه با بیش از 50% پیشرفت فیزیکی، دریافت مجوز کمیته اخلاق در پژوهش های پزشکی ، برگزاری نخستین جشنواره ملی فیلم و عکس سلامت ، ایجاد مرکز تحقیقاتی بیماری های آندمیک، آزمایشگاه ژنتیک مولکولی بیمارستان حکیم، احداث دانشکده بهداشت و پیراپزشکی با 50% پیشرفت فیزیکی در محل پردیس دانشکده و پیگیری و دریافت مجوز سه رشته تحصیلی مامایی ، بهداشت حرفه ای و صنایع غذایی را از اقدامات یکسال گذشته این دانشکده می باشد.

وی ضمن تشکر از همکاری ها و همراهی های خیرین عزیز و اعضای مجمع خیرین سلامت نیشابور بیان داشت: برای سرعت بخشیدن به ایجاد زیر ساخت های ارائه خدمات سلامت بر اساس نیازها و اولویت های اعلام شده دانشکده، خود رأساً مداخله نمایند.

بر پایه این گزارش: قائم مقام مشارکتهای اجتماعی نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه مشارکتهای اجتماعی را برای حاضرین و توضیحاتی را در خصوص نیاز سنجی پروژه های عمرانی دانشکده ارائه داد.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات