امروز یکشنبه 2 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 15:18 ب ظ

مقام معظم رهبری بذ اجرای سیاست‌های کلی سلامت با تصویب قوانین و مقررات لازم تأکید کردند

مقام معظم رهبری بر اجرای سیاست‌های کلی سلامت با تصویب قوانین و مقررات لازم تأکید کردند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامه ای به  رئیس جمهور، سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه را ابلاغ و در بند ٤٣ این برنامه بر اجرای سیاست های کلی سلامت با تصویب قوانین و مقررات لازم تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور(وب دا)؛ این سیاستهای کلی بر پایه‌ی محورهای سه‌گانه‌ی «اقتصاد مقاومتی»، «پیشتازی در عرصه علم و فناوری» و «تعالی و مقاوم‌سازی فرهنگی» و با در نظر گرفتن واقعیتهای موجود در صحنه داخلی و خارجی تنظیم شده است تا با تحقق اهداف برنامه ششم، به ارائه الگوی برآمده از تفکر اسلامی در زمینه پیشرفت که بکلی مستقل از نظام سرمایه‌داری جهانی است، کمک کند.

سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه دارای ۸۰ بند و شامل سرفصلهای امور: «اقتصادی»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «اجتماعی»، «دفاعی و امنیتی»، «سیاست خارجی»، «حقوقی و قضایی»، «فرهنگی» و «علم، فناوری و نوآوری» است.

در  بند 43 این سیاست ها بر اجرای سیاست های کلی سلامت با تصویب قوانین و مقررات لازم تاکید شده است.

۴۳- اجرای سیاست‌های کلی سلامت با تصویب قوانین و مقررات لازم با تأکید بر:

۱-۴۳- تهیه پیوست سلامت برای قوانین مرتبط و طرح‌های کلان توسعه‌ای.

۲-۴۳- اصلاح ساختار نظام سلامت براساس بند۷ سیاست‌های کلی سلامت.

۳-۴۳- تأمین منابع مالی پایدار برای بخش سلامت و توسعه کمی و کیفی بیمه‌های سلامت.

۴-۴۳- افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های جامع و یکپارچه سلامت در قالب شبکه بهداشتی و درمانی منطبق بر نظام سطح‌بندی و ارجاع

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی