امروز یکشنبه 28 مرداد ماه 1397 ساعت 09:55 ق ظ

برگزاری دومین جلسه سلامت و امنیت مواد غذائی شهرستان فیروزه در سال 94

به گزارش وب دا: دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت مواد غذائی شهرستان فیروز مورخ هفتم تیرماه درمحل فرمانداری شهرستان با حضور تمامی اعضاء برگزار گردید.

همچنین در ادامه جلسه از اقدامات کمیته بیماریهای مشترک بین انسان و دام درخصوص تاکید استانداری خراسان رضوی مبنی بر در دستور کار قرار گرفتن بیماری cchf و ارسال نتایج اقدامات پیشگیرانه به استانداری بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه دکتر رحیم نیا گفت با توجه به فرارسیدن فصل گرما در پایان جلسه کمیته بیماریهای ناشی از آب و غذا بامحوریت التور برگزار شد و مقررگردید شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستائی توجه خاصی نسبت به گندزدائی آب در مناطق تحت پوشش خود داشته باشند .

• دانشجویان
  • اساتید