امروز چهارشنبه 31 مرداد ماه 1397 ساعت 09:44 ق ظ

امضاء تفاهم نامه همکاری علمی بیمارستان رضوی مشهد و دانشکده علوم پزشکی نیشابور

تفاهم نامه همکاری های علمی و تحقیقاتی مشترک بین بیمارستان رضوی مشهد و دانشکده علوم پزشکی نیشابور امضاء شد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: درراستای سند چشم انداز وسیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و در جهت بهره مندی مستمر و نهادمند از ظرفیت های موجود در شهرستان نیشابور و به منظور توسعه و تحکیم همکاری ها و فعالیتهای علمی،آموزشی و تحقیقاتی که می تواند به رشد و ارتقاء کمی و کیفی هدف ها و برنامه های مشترک یاری رساند ، به حول و قوه الهی تفاهم­نامه­ای میان دانشکده علوم پزشکی نیشابور و بیمارستان رضوی مشهد منعقد گردید.

دکتر محسن عظیمی نژاد در گفتگو با خبرنگار وب­دا، افزود: از اهداف این تفاهم نامه می توان به شناسایی نقاط قوت و توانمندی های دو طرف در جهت توسعه همکاری ها و تدوین برنامه های مشترک پژوهشی و فناوری، زمینه سازی جهت تدوین و تنظیم استراتژی های توسعه علم و فناوری در حوزه عملکردی دو طرف،ایجاد بستر مناسب جهت برقراری ارتباطات سازمان یافته بین دو دانشگاه به منظور برآوردن نیازهای متقابل اشاره نمود.

وی بیان داشت : زمینه اصلی این همکاری در خصوص تحقیقات مشترک بین دو مرکز در حوزه سرطان و بیماریهای قلب و عروق خواهد بود. همچنین بررسی و تبادل نظر برای استفاده از پتانسیل های دو مرکز و ایجاد بایو بانک های بیماریهای مختلف خواهد بود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور اظهارداشت: با امضاء این تفاهم نامه در حوزه پژوهش بیمارستانی و دانشگاهی انجام پژوهش های کاربردی، بنیادی، اپیدمیولوژیک، توسعه ای و راهبردی در قالب طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی و در موضوعات مورد علاقه و دارای اولویت دو طرف توسط اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان و به صورت پروژه تحقیقاتی مشترک تسهیل خواهد شد.

• دانشجویان
  • اساتید