امروز جمعه 15 آذر ماه 1398 ساعت 23:04 ب ظ

اعلام زمان نقل و انتقالات دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نیمسال دوم 99-98

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی سامانه مهمانی و انتقالی نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از تاریخ 20/8/98 لغایت 10/9/98  فعال شد.

«اطلاعیه»

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم متقاضی مهمانی و انتقال نیمسال دوم 99-98:

با عنایت به راه اندازی سامانه مهمانی و انتقالی نیمسال دوم 99-98 وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از تاریخ 20/8/98 لغایت 10/9/98 به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی می رساند سامانه دانشگاه فعال می باشد.

متقاضیان می توانند صرفا در بازه قید شده از طریق آدرس های ذیل و از طریق مرورگر فایر فاکس نسبت به ثبت درخواست های خود اقدام نمایند.

دانشجویان گرامی موارد ذیل را مد نظر داشته باشند:

1-     برای درخواست انتقالی صرفا ثبت نام در سایت کفایت است و نیاز به تکمیل فرم نمی باشد.

2-     برای درخواست مهمانی پس از پرینت فرم مهمانی از سایت معاونت آموزشی (زیرشاخه مدیریت آموزش- فرم های ضروری) و تکمیل فرم، امضا توسط استاد مشاور و مدیر گروه انجام و سپس به امضای مدیر آموزش رسانده شود.

3-     با توجه به اینکه برخی دانشگاه ها در نیمسال جاری سایت مهمانی و انتقالی شان را برای پذیرش فعال نکرده اند، چنانچه نام دانشگاه مقصد در لیست انتخاب ها وجود نداشت امکان ارسال مدارک به مقصد وجود ندارد.

4-     در لیست مدارک درخواستی برای بارگزاری، برخی فرم ها با ستاره مشخص شده اند که بارگزاری آنها الزامی است و حتما باید توسط دانشجو اسکن و بارگزاری شود.

5-     به کلیه درخواست های ارسالی از طریق سامانه حداکثر تا تاریخ 25/9/98 رسیدگی و پاسخ درخواست مجدد در سامانه برای دانشجویان بارگزای می شود. پس از تایید مراتب توسط این دانشکده، متقاضی باید مجدد مدارک درخواستی را برای دانشگاه مقصد بارگزاری و ارسال نماید.

6-     دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر با سهمیه 25% باید با هماهنگی سرکار خانم طاهری شرق(مسئول محترم امور شاهد و ایثارگر دانشجویان) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

** سامانه درخواست میهمانی دانشجویان:  http://guest.behdasht.gov.ir

** سامانه درخواست انتقال دانشجویان:  http://transmission.behdasht.gov.ir