امروز چهارشنبه 3 بهمن ماه 1397 ساعت 15:20 ب ظ

پیام تبریک معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بمناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی و پژوهشی دکتر اباصلت برجی طی پیامی ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

سالروز ولادت بزرگ پرستار کربلا که همچون معنای اسم شریفش، زینتی برای پدر و شریکی در نهضت انسان ساز و رهایی بخش سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود را تبریک وتهنیت می گویم. بانویی که نام و یاد او یادآور شجاعت وپیام آوری است.

نامگذاری سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) بانوی ایثار و استقامت که" جز زیبایی در عرصه گلگون کربلا ندید" به نام" روز پرستار" در تقویم سلامت ایران اسلامی بیانگر جایگاه ارزشمند این حرفه مقدس و مقام پرستاران گرانقدر می باشد.

پرستاری هنری است آمیخته با مراقبت جسم و جان، حرفه ای بی نظیر که فقط نگاهبانی از مرز علائم حیاتی بیمار نیست، بلکه دمیدن روح زندگی است در تن رنجور و جاری کردن زلال امیدواری در بدن خسته بیمار. پرستاری درمان زخم های عیان است و مرهم نهادن بر زخم های پنهان بیماران.

بدون تردید مناسبتی شایسته تر از میلاد اسوه صبر و حمایت، حضرت زینب کبری (س) بعنوان روز پرستار و قدردانی از تلاش و کوشش و تکریم شما عزیزان نمی توان یافت.

اینجانب با تبریک روز پرستار و ارج نهادن به خدمات جامعه پرستاری اعم از استادان، مربیان،  پرستاران و دانشجویان رشته پرستاری، از خداوند سبحان دوام توفیقات یکایک شما عزیزان را آرزو می نمایم.

امید است در تمام شئون کار و زندگی در تحقق اهداف" پرستاری جامعه نگر، سلامت همگانی و رضایت مردم" موفق و مؤید باشید.

دکتر اباصلت برجی

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور