امروز یکشنبه 25 آذر ماه 1397 ساعت 21:14 ب ظ

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در آزمون کارشناسی ارشد خوش درخشیدند

به گزارش وب دا، پنج نفر از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در آزمون کارشناسی ارشد سال 97 وزارت بهداشت پذیرفته شدند.

مدیر آموزش دانشکده با  اعلام این خبر گفت: پنج نفر از دانشجویان رشته های پرستاری و اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی نیشابور در آزمون کارشناسی ارشد سال 97 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفته شدند.

حسن قدسی ادامه داد: چهار نفر از دانشجویان پرستاری به نام های خانم ها اعظم گازرانی(پرستاری داخلی جرّاحی –مشهد)، فائزه مردانی(پرستاری داخلی جرّاحی –مشهد)، مهسا تفصلی(پرستاری کودکان – مشهد)، فاطمه دبیرخانی(پرستاری مدیریت – گناباد) و آقای مهرداد روحانی نسب در  رشته (کارشناسی ارشد اتاق عمل – شیراز) پذیرفته شده اند.

قدسی در ادامه با تبریک پذیرش این عزیزان در آزمون سراسری کارشناسی ارشد،این موفقیّت بزرگ را مرهون زحمات دانشجویان و اساتید گرامی دانشکده دانسته و برای سایر دانشجویان در سال های آتی آرزوی موفقیّت نمود.

www.3dots.ir