امروز یکشنبه 25 آذر ماه 1397 ساعت 21:54 ب ظ

چاپ مقاله مرور سیستماتیک در مجله ISI با IF بالاتر از 3 توسط عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور

مدیر پژوهش دانشکده از چاپ مقاله مرور سیستماتیک با عنوان:

Can resveratrol supplement change inflammatory mediators? A systematic review and meta-

analysis on randomized clinical trials.

در مجله : Eur J Clin Nutr  با ضریب تاثیر3.3 توسط خانم دکتر میترا حریری متخصص تغذیه و عضو محترم هیات علمی خبر دادند.

خانم میترا حریری در مصاحبه با خبرنگار وبدا اگفت:

رزوراترول یک ترکیب آنتی اکسیدانی قوی است که با ازبین بردن رادیکال های آزاد عمل محافظت از بدن را انجام می دهد.  نتایج تحقیقات جدید نشان دهنده موثر بودن رزوراترول در کاهش عوارض بیماری های مزمن می باشد. این ترکیب در انگور قرمز، کشکش، توت سفید و بادام زمینی یافت می شود و امروزه به صورت مکمل نیز موجود می باشد.

امروزه تأثیرات مفید رزوراترول در کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی،  مبارزه با سرطان، پیشگیری از آلزایمر، بهبود دیابت و کاهش فشار خون نشان داده شده است. ولی مکانیسم دقیق تأثیرات مفید رزوراترول ناشناخته مانده است. امروزه محقیقن معتقدند که رزوراترول از طریق کاهش التهاب می تواند در بهبود بیماری های مزمن مؤثر باشد ولی نتایج تحقیقات بالینی ضد و نتیض می باشد.

وی افزود: در این مقاله مروری متاآنالیز نشان داده شد که مکمل رزوراترول از طریق کاهش CRP در کنار تأثیرات آنتی اکسیدانی می تواند باعث کاهش ریسک بیماری های مزمن شود. CRP یکی از واسطه های التهابی می باشد که می تواند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عرقی، فشارخون بالا، دیابت و... را افزایش دهد.

مکمل رزوراترول در افرادی که به سرطان های پستان، تخمدان و رحم مبتلا هستند نباید مصرف شود. همچنین افرادی که داروهای کاهنده فشار خون، وارفارین و ایبوبروفن مصرف می کنند نباید مکمل رزوراترول را دریافت کنند.

www.3dots.ir