امروز جمعه 25 آبان ماه 1397 ساعت 21:49 ب ظ

15484  مهمان و 0 عضو حاضر هستند

زمان ومحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود و مدارک مورد نیاز

بسمه تعالی

دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن عرض تبریک به تمام پذیرفته شدگان این دانشکده توجه شما عزیزان را به موارد ذیل جلب می نماید:

1- زمان ثبت نام پذیرفته شدگان از روز شنبه مورخ 24/6/97 لغایت دوشنبه

26/6/97 می باشد.

(ضمنا عدم مراجعه در زمان مقرر به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.)

2- مدارک لازم جهت ثبت نام به شرح ذیل می باشد:

-         اصل شناسنامه عکس دار و فتوکپی آن (5سری تمام صفحات با توضیحات)

-         اصل و فتوکپی کارت ملی (5 سری)

-         مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد (مربوط به پذیرفته شدگان ذکور شامل دفترچه آماده به خدمت ، کارت پایان خدمت ،کارت معافیت از خدمت)

-         اصل مدرک و فتوکپی پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن و ریز نمرات

-         اصل مدرک و فتوکپی پایان دوره متوسطه یا گواهی موقت آن و ریز نمرات

-         عکس 4*3 پشت نویسی شده 12قطعه

-         رسید پستی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی با مراجعه به اداره پست شهرستان

-         موافقت نامه بدون قید و شرط از محل کار یا حکم مرخصی سالانه و یا حکم مآموریت آموزشی (برای پذیرفته شدگانی که در کلیه سازمان های دولتی و نظامی شاغل هستند .)

-         پذیرفته شدگانی که دوره پیش دانشگاهی خود را در سالهای قبل از 1392 گذرانده اند موظفند جهت دریافت اصل گواهینامه های متوسطه وپیش دانشگاهی به آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

-         دانشجویان خارجی : گذرنامه و مجوز اقامت

تذکر: پذیرفته شدگان تبعه موظفند اصل مدارک تحصیلی خود را (گواهی پیش دانشگاهی – متوسطه و ریز نمرات 3 ساله) توسط کنسولگری مربوطه مهر و تایید نموده باشند.

-         بهیاران : گواهی انجام کار 3 ساله نیز داشته باشند .

-         دانشجویان متاهل کپی دو صحفه اول از سند ازدواج .

ضمناً ثبت نام رشته های کارشناسی ناپیوسته همزمان انجام می گردد.

آدرس محل ثبت نام: نیشابور-بلوار جانبازان-روبروی ورزشگاه انقلاب-دانشکده بهداشت و پیراپزشکی علوم پزشکی

مدیریت امور آموزشی دانشکده

www.3dots.ir