امروز سه شنبه 24 تیر ماه 1399 ساعت 07:14 ق ظ

اطلاعیه معاونت آموزش پیرو بخشنامه مورخ 19/1/99

با سلام و احترام

پیرو بخشنامه مورخ 19/1/99 معاونت محترم آموزشی وزارت بهداشت مصوبات ذیل به استحضار دانشجویان محترم رسانده می شود:

1-    فعالیت های آموزشی دانشجویان تا تاریخ 30 فروردین به صورت مجازی تداوم داشته و ضرورتی به حضور دانشجویان در محیط های آموزشی نمی باشد. برای فعالیت آموزشی حضوری بعد از تاریخ فوق مجدد تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.

2-     پس از برگزاری کلاس های حضوری، به منظور جبران عقب افتادگی کلاس ها ترم جاری تا زمان برگزار شدن کامل کلاس ها و جبران عقب ماندگی تمدید خواهد شد و سپس آزمون پایان ترم برگزار می گردد.

3-     امکان حذف یک یا چند درس در ترم جاری وجود داشته و در صورتی که دانشجویی تمایل به حذف ترم جاری داشته باشد بلامانع است و این نیمسال نیز در سنوات تحصیلی وی محاسبه نخواهد شد.

4-     در صورتی که به دلیل محدودیت های زمانی و مکانی دانش آموختگی دانشجویان به تاخیر افتد، در ترم آتی می توانند دو درس به صورت معرفی به استاد اخذ نمایند.

5-     اخذ تا 26 واحد در ترم آتی جهت فراغت از تحصیل دانشجویان امکان پذیر است.

6-     اطلاع رسانی در خصوص برگزاری آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت بهداشت صورت خواهد گرفت.

7-     با توجه به ضرورت کاهش جابجایی دانشجویان و به منظور کاهش نگرانی خانواده دانشجویان، چنانچه دانشجویان بتوانند هماهنگی لازم را با دانشگاه های علوم پزشکی محل زندگی خود انجام دهند، گذراندن کلاس های درسی و دوره کارآموزی از نظر این دانشکده درترم جاری با ارایه گواهی بلامانع است.

معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور