امروز یکشنبه 27 بهمن ماه 1398 ساعت 22:42 ب ظ

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در محدوده زمانی حدوداً دو سال گذشته 20 میلیارد تومان در بخش توسعه فضاهای فیزیکی و تجهیزاتی حوزه بهداشت و درمان اعتبار جذب شده است .

به گزارش وب­دا، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جلسه شوراهای سه گانه مشارکتهای اجتماعی افزود: اعتبارات جذب شده برای احداث مجتمع فرهنگی و مسجد، احداث دانشکده پرستاری،مامایی و پیراپزشکی در محل پردیس دانشگاه، احداث دو درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در خیابان ارگ جنوبی و مجاورت بیمارستان حکیم، گسترش بلوک زایمانی بیمارستان حکیم و 5 مرکز بهداشتی درمانی روستایی در روستاهای اسلام آباد و اردمه از توابع نیشابور و مزران، تقی آباد و معدن علیا از روستاهای تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان فیروزه و خرید تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه آنژیوگرافی بوده است.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این جلسه اظهار داشت: هدف اصلی ما این است فرهنگ سازی کنیم تا مردم بیمار نشوند و سلامتی خود را با خودمراقبتی حفظ نمایند .

وی با بیان اینکه در این زمینه جلسات متعددی برگزار شده است گفت: یکی از نتایج این جلسات در دهه اول محرم این بود که از ذبح احشام در خیابان ها و معابر جلوگیری به عمل آمد و در ایجاد آرامش و سلامت روانی مردم گام مهی بود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور همچنین بیان داشت: انتظار ما از این جلسات فرهنگ سازی برای تغییر فرهنگ مردم در بحث هزینه های گزاف مجالس ترحیم اموات است که مردم به سمت و سوی این بروند که بدانند شاخه گل های میلیونی در آمرزش اموات تأثیری ندارد و اگر بخواهند کاری بکنند که برای اموات خیرات و ثوابی برسد این هزینه ها را در کارهای عام المنفعه صرف کنند .

وی در ادامه با اشاره به اینکه می توان این هزینه های را به تأمین تخت و تجهیزات بیمارستان ها و گسترش فضای فیزیکی این مراکز اختصاص داد، اظهار داشت: پیشنهاد ایجاد دانشکده هنر و سلامت نیز در همین راستا بوده است زیرا ماندگاری موضوع فرهنگ سازی سلامت از طریق هنر بیشتر خواهد بود .