امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 11:50 ق ظ

در آستانه روز جهانی بهداشت اعلام شد:

گوشه ای از اقدامات معاونت بهداشت در برخورد با کرونا

سرپرست معاونت بهداشت در مصاحبه با وبدا گوشه ای از اقدامات انجام شده توسط این معاونت را تشریح کرد.

دکتر محمدرضاداوریان با اشاره به فعالیت شبانه روزی کارکنان این حوزه هجدهم فروردین، روزجهانی بهداشت را به تک تک آنان تبریک گفت و از تلاش آنان در پیشگیری و کنترل بیماری کووید19تشکر کرد.

رئیس مرکز بهداشت خاطرنشان کرد: فعالیت های حوزه بهداشت در مقابله با کرونا از اوایل بهمن ماه شروع شد و از ابتدای اسفند تشدید شد.

دکتر داوریان غربالگری بیش از 482هزار نفر از شهروندان را یادآور شد و افزود: این فرآیند به صورت تلفنی، حضوری، و سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت انجام می گردد. وی با اشاره به این که در این یک ونیم ماه حدود 3200نفر با مشکلات تنفسی به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کرده اند، مراکز شماره یک و هفت، بار و همت آباد شهرکهنه را از مراکز 16ساعته برشمرد و افزود: علاوه بر این مراکز در مراکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی قدمگاه، عشق آباد، چکنه، درود،سالاری، فیروزه وخرو نیز مردم عزیز می توانند برای کنترل سلامت و دریافت خدمات بهداشتی، درمانی مراجعه نمایند.

سرپرست معاونت بهداشت چاپ 215هزارپمفلت و تراکت را یادآور شد و افزود: در راستای اطلاع رسانی به همشهریان، با مشارکت بسیج و اداره پست در حال اجرای طرح ارسال خانه به خانه رسانه های آموزشی هستیم و 125هزار پمفلت آموزشی را در 25هزار پاکت به منازل همشهریان می رسانیم.

دکتر داوریان چاپ بیش از 600قطعه بنرآموزشی به متراژ 2600مترمربع را در ابعاد مختلف جهت نصب در بیلبوردهای شهری، بدنه اتوبوس ها، آمبولانس ها و.... از سایر اقدامات آموزشی این معاونت برشمرد و افزود: در این مدت بیش از 25هزار سفیر و داوطلب سلامت، 25هزار نفر از گروههای در معرض خطر و 1700نفر از کارکنان حوزه سلامت و کارکنان کارخانجات آموزش مقابله با کرونا را فراگرفتند.

وی در ادامه چاپ بیش از هفت هزار پوستر و نصب در اتوبوس ها، مراکز خرید و ادارات را از سایر اقدامات مهم آموزشی حوزه بهداشت برشمرد و افزود: گندزدایی 160روستا و 15مرحله گندزدایی معابروخیابان ها  در شهر از اقدامات اجرایی انجام شده با سایر شرکای سلامت بوده و در این یک و نیم ماه بالغ بر شش هزار بازدید از مراکز و اماکن تهیه مواد غذایی صورت گرفته است و هفتاد و پنج مورد از متخلفان بهداشتی نیز به مراجع قضایی معرفی شده اند.

داوریان در پایان سامانه 4030و 4شماره مخصوص مشاوره تلفنی6- 43213103 را برای پاسخ به سوالات مرتبط با کرونا اعلام و خاطرنشان کرد: همشهریان عزیزاز ساعت 8صبح تا 12شب می توانند با شماره تلفن های مذکور تماس بگیرند و فقط سوالات مرتبط با کرونا را از پزشکان حوزه سلامت بپرسند.