امروز جمعه 9 خرداد ماه 1399 ساعت 15:02 ب ظ

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه خبر داد.

معرفی سایت ارزیابی تغذیه در دوره شیوع بیماری کووید-19

کارشناس مسئول بهبود تغذیه جامعه دانشکده علوم پزشکی نیشابور در گفتگو با وبدا از ایجاد سایت ارزیابی تغذیه جامعه در دوره شیوع بیماری کووید-19 خبر داد.

مهندس لیلا شورورزی گفت: این سایت با هدف ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد اقشار مختلف جامعه ،  در خصوص ارتباط تغذیه و بیماری کرونا ویروس راه اندازی شده است.

این مقام مسئول با اشاره به همکاری و حمایت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و دانشکده تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی در راه اندازی این سایت یادآور شد،به همین منظور  پرسشنامه ای طراحی شده است و اطلاعات تغذیه ای جامعه بصورت آنلاین در حال گردآوری می باشد.

شورورزی در ادامه با اعلام آدرس سایت https://survey.porsline.ir/s/brqScU  این اقدام را گامی مهم در ارزیابی آگاهی، باور و عملکرد جامعه در مقابله با ویروس کرونا دانست و اتخاذ تدابیر تغذیه ای برای ارتقای سلامت جامعه را از اهداف این سایت برشمرد.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه در پایان از عموم مردم خواست تا با مراجعه به این سایت و تکمیل پرسشنامه مربوطه ،این دانشکده را در برنامه ریزی و انتقال بهتر آموزه های تغذیه سالم به جامعه یاری کنند.