امروز یکشنبه 27 بهمن ماه 1398 ساعت 23:22 ب ظ

همزمان با سراسر کشور در نیشابورانجام شد:

آغاز پویش ملی مبارزه با سرطان

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت از: آغاز پویش ملی مبارزه با سرطان خبرداد.

غلامحسین نوروزی نژاد زمان اجرای این پویش را ازیکم لغایت هفتم  بهمن و شعارآن را "سرطان قابل پیشگیری است با خود مراقبتی و امید " اعلام نمود.

وی هدف اصلی این پویش راافزایش آگاهی مردم در خصوص اصل مهم قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه‌های آن (با تأکید برمشکلات منطقه ای)، اصلاح باور‌های نادرست در خصوص این بیماری وکنترل عوامل خطر سرطان با تأکید بر رفع مشکلات یادشده عنوان کرد.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها  گروه‌ هدف این پویش را عموم مردم به ویژه نوجوانان، جوانان، بیماران، خانواده ها، سیاست گذاران و مجریان خارج حوزه سلامت و سیاست گذاران و مجریان حوزه سلامت برشمرد و با بیان اینکه بی تحرکی، اضافه وزن و چاقی، تغذیه ناسالم و  همچنین استرس و آلاینده‌های زیست محیطی به عنوان مهمترین عوامل ابتلا به سرطان در جامعه به شمار می رود. اصلاح شیوه زندگی، تغذیه مناسب با تاکید بر مصرف میوه و سبزیجات و کاهش مصرف قند، نمک و چربی، کنترل وزن، فعالیت بدنی مناسب و ارتقاء سطح سلامت معنوی و روانی را از عوامل مهم پیشگیری از ابتلاء به این بیماری دانست.

وی در پایان از کلیه رسانه های محلی، مسئولان روابط عمومی ادارات و سازمان ها و سازمان های مردم نهاد خواست تا در جهت اطلاع رسانی حداکثری این پویش و کاهش عوامل خطر مرتبط با سرطان به حوزه بهداشت کمک کنند تا با کمک کلیه مردم و مسئولان شاهد بهبود سبک زندگی و کاهش ابتلا به این بیماری در نیشابور و کشور باشیم.

قابل ذکراست همایشی با همین موضوع روز چهارشنبه دوم بهمن ماه از ساعت 9تا11در سالن همایش های جهاد دانشگاهی برگزار می گردد و حضور عموم مردم فهیم نیشابور در این همایش آزاد می باشد.