امروز دوشنبه 25 شهریور ماه 1398 ساعت 14:20 ب ظ

به همت خیرین سلامت خرو انجام شد:

آغاز ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خرو

به گزارش وبدا در بیست و هشتمین روز مردادماه 98 در آستانه عید غدیر، عملیات ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خرو با حضورمسئولین این شهرو رئیس دانشکده علوم پزشکی و تیم همراه آغاز شد.

سرپرست معاونت بهداشت رسیدگی به مطالبات به حق مردم خرورا از اولویت های کاری خود در آغاز پذیرش مسئولیت گروه توسعه شبکه معاونت بهداشت برشمرد و حاطرنشان کرد: بررسی و ظرفیت سنجی تیم توسعه شبکه پس از تحقیق، بررسی و جلسات متعدد با مسئولین شهر خرو صورت گرفت و پیگیری و حمایت مسئولین دانشکده، در کنار همدلی و همراهی مسئولین، اتفاقات خوبی را در این شهر رقم زد.

جواد مسیح آبادی در عین حال شایستگی مردم خرو را بسیار بالاتر از شرایط فعلی دانست و همت خیرین گرانقدر را در ساخت این پروژه مهم و عام المنفعه حوزه سلامت ستود.

وی در ادامه نگاه مسئولین شهر، امام جمعه و مردم خرو را نگاه مطالبه گر در حوزه پزشکی اجتماعی دانست و اجرای اجتماعی شدن سلامت در مرکز خرو را نمونه ای از ورود مردم به مطالبه درحوزه سلامت معرفی کرد.

مسیح آبادی در پایان به مردم خرو یادآور شد که باید قدر این همدلی و همبستگی مسئولین شهر را بدانیم و این پتانسیل قوی را در جهت رفع مشکلات مردم به کار ببندیم.

مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خرودر ضلع شمالی مرکز فعلی با زیربنایی بالغ بر2000متر مربع و امکانات و فضای مناسب با اعتباری بالغ بر 50میلیارد ریال به همت خیرین سلامت احداث می شود. مجمع خیرین سلامت شهر خرو با حضور شورای اسلامی و خیرین روستا، عملیات احداث این مرکز را بر عهده گرفتند.

www.3dots.ir