امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 13:22 ب ظ

لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تعطیلات عیدفطر

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی با اشاره به تعطیلات طولانی عید فطر در روزهای پیش رو تداوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی را خواستار شد.

دکتر محمد رضا داوریان با اشاره به آغاز به کار مجدد صنوف مختلف و همچنین شرایط ویژه جغرافیایی نیشابور عبور تعداد زیاد وسایل نقلیه مسیر تهران مشهد و بالعکس را در این شهر یادآور شد و افزود: درحال حاضر در شرایط بسیار شکننده ای هستیم و کوچکترین بی توجهی می تواند زمینه ساز افزایش روند پیک بیماری کووید۱۹ گردد. لذا مجددا بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ادارات، سازمانها، صنوف و.......تاکید میکنم.

رئیس مرکز بهداشت نیشابور در پایان حضور مردم در اماکن مذهبی و سایر اماکن عمومی را مشروط به رعایت فاصله حداقل یک و نیم متری دانست و تاکید کرد: اگر بخواهیم تعداد ببیماران در جامعه کاهش یابد ناگزیر به رعایت دستور العمل های بهداشتی هستیم.

وی در ادامه بر عدم رفتن به مسافرت در تعطیلات عیدفطر تاکید و خاطرنشان کرد: هرچقدر حجم جاده ها و خیابان ها بیشتر شود شانس ابتلای افراد به کووید19هم بیشتر می شود پس برای در امان ماندن از بیماری مجددا به درخانه ماندن و رعایت اصول بهداشتی پیشگیری تاکید می کنم.

داوریان در پایان با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای همه همشهریان از کلیه پرسنل حوزه بهداشت که در این روزها کنترل بیماری، غربالگری، نظارت، و آموزش بهداشت را برعهده دارند تشکر کرد.