مدیر گروه توسعه شبکه و ارتقای سلامت  از انجام کالیبراسیون تجهیزات پزشکی موجود در مراکز خدمات جامع سلامت نیشابور و زبرخان خبر داد .

فرامرز شیرازی هدف از انجام کالیبراسیون دستگاه‌های پزشکی را سنجش توانایی دستگاه ها برای ارائه خدمات پزشکی به بیمار دانست و تصریح کرد: بازه زمانی کالیبراسیون یا کنترل کیفی، یک فرآیند اندازه ‌گیری صحت دستگاه، متناسب با مدرک ارائه شده آن است برای کنترل دستگاه‌های پزشکی موجود در مراکز خدمات جامع سلامت نظیر دستگاه الکتروشوک ، دستگاه نوارقلب ، اتوکلاو دندانپزشکی ، اتوکلاو آزمایشگاهی ، ساکشن و ... انجام می‌شود.

سیروس سعادتی ، کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت بهداشت نیز خاطر نشان کرد: در نیشابور و شهرستان زبرخان با مشارکت بخش خصوصی، کالیبراسیون تجهیزات پزشکی در سطح 46 مرکز خدمات جامع سلامت فعال انجام شد وی در خصوص نحوه اجرای فرآیند گفت : چنان چه دستگاهی مورد تایید باشد، برچسبی سبز رنگ به آن چسبانده و چنان چه مردود باشد، برچسب قرمز بر روی آن چسبانده می شود و برای تعمیر، به شرکت مربوطه فرستاده می شود.

سیروس سعادتی گفت: برای کنترل دستگاه‌های پزشکی باید از سیستم شبیه‌ساز با علائم حیاتی نرمال استفاده کرد؛ به عنوان مثال، در مورد دستگاه الکتروشوک، صحت دستگاه از لحاظ توانایی آن برای تخلیه انرژی الکتریکی به میزان 200 ژول از طریق tester  الکتروشوک بررسی می‌شود.