دکتر غزاله دوست‌پرست رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، با اعلام خبری مبنی بر قرار گرفتن نام 6 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه در فهرست دو درصد برتر پژوهشگران جهان در سال ۲۰۲۵، این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت.

دکتر غزاله دوست‌پرست اظهار داشت: این افتخار بزرگ علمی نشان‌دهنده جایگاه درخشان پژوهشگران دانشگاه در عرصه جهانی و حاصل تلاش‌های ارزشمند اعضای هیأت علمی در مسیر تولید علم و انتشار مقالات اثرگذار است. حضور اساتید دانشگاه در میان نخبگان جهانی، نه تنها مایه مباهات دانشگاه و جامعه علمی کشور است، بلکه انگیزه‌ای مضاعف برای سایر پژوهشگران و دانشجویان در مسیر تعالی علمی خواهد بود.

 دانشگاه استنفورد با همکاری انتشارات الزویر، فهرست سالانه دو درصد از برترین پژوهشگران جهان را در سال ۲۰۲۵ منتشر کرده است. در این فهرست، نام 6 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به چشم می‌خورد:

دکتر سعید سمرقندیان

دکتر علی‌اکبر محمدی

دکتر محسن عظیمی‌نژاد

دکتر امیرعباس ممتازی

دکتر میترا حریری

دکتر علی غلامی

این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌های علمی معتبر از جمله تعداد مقالات منتشرشده، میزان استنادات، ضریب h-index و میزان تأثیرگذاری پژوهش‌ها در حوزه‌های تخصصی انجام شده است. لازم به ذکر است پنج نفر از این پژوهشگران(دکتر سعید سمرقندیان، دکتر علی‌اکبر محمدی، دکتر محسن عظیمی‌نژاد، دکتر امیرعباس ممتازی، دکتر علی غلامی) در سال ۲۰۲۴ نیز در این فهرست قرار داشتند.

دکتر دوست‌پرست در پایان خاطرنشان کرد: این موفقیت بیانگر آن است که دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با تکیه بر توان علمی و پژوهشی اعضای خود، گام‌های مؤثری در مسیر اعتلای علم و ارتقای جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی برداشته و نقطه آغازی برای دستاوردهای علمی بیشتر خواهد بود.