
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی نیشابور گفت: زنده یاد حسین صادقی ۳۹ ساله که در اثر حادثه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود برای اهدای اعضا اعزام شد.
دکتر حجت صالحیان افزود: زنده یاد حسین صادقی براثر حادثه در بخش ICU1 بیمارستان حکیم بستری و به رغم تلاش تیم پزشکی و کادر درمان، متأسفانه بیمار دچار مرگ مغزی شد و با تشخیص تیم تأییدکننده مرگ مغزی دانشگاه و کسب رضایت خانواده وی به بیمارستان منتصریه مشهد اعزام و تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی با بیان این که گیرنده عضو از لیست انتظار بیماران نیازمند پیوند اعضا و براساس تطابق شرایط بالینی اهداکننده و گیرنده عضو انتخاب می شود، درخصوص اعضای اهدا شده زنده یاد حسین صادقی بیان کرد: اعضای قابل پیوند کبد، قرنیه ها وپوست مرحوم به بیماران نیازمند پیوند شد و زندگی دوباره به آنها بخشید.
معاون درمان دانشگاه در پایان ضمن ابراز همدلی، از خانواده جانبخش صادقی برای اهدای اعضای عزیزشان قدردانی کرد و یادآور شد: متقاضیان دریافت کارت اهدای عضو می توانند با مراجعه به سایت ehdacenter.ir فرم ثبت نام اهدای عضو را تکمیل و کارت خود را پرینت بگیرند و خانواده خود را مطلع نمایند.
