10 سال است که پروژه بیمارستان سوم نیشابور، به‌رغم همه وعده‌ها و تلاش‌ها، به سرانجام نرسیده و مردم این شهر همچنان چشم‌انتظار افتتاح آن هستند. پروژه‌ای که با وجود تغییر چندین مدیر و عبور از مسیرهای پرپیچ‌وخم، هر بار به دلایلی متوقف شد و رؤیای سلامت مردم نیشابور را به تعویق انداخت.

امروز اما، با همت و پیگیری‌های بی‌وقفه تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، این پروژه بزرگ به نقطه عطف خود نزدیک شده است. رایزنی‌های مستمر رئیس دانشگاه با وزارت بهداشت، جلسات فشرده و پیگیری‌های شبانه‌روزی برای رفع موانع و تأمین تجهیزات، بخشی از تلاش‌هایی است که در پشت صحنه این پروژه عظیم صورت گرفته است.

در همین راستا، روز پنج‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴، خانم دکتر غزاله دوست‌پرست رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به همراه آقای مهندس محمد مهرپویان معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه از بیمارستان سوم بازدید میدانی به عمل آوردند تا از نزدیک روند پیشرفت کار، موانع باقی‌مانده و نیازهای تجهیزاتی را بررسی و برای تسریع در راه‌اندازی  بیمارستان برنامه‌ریزی نمایند. در این بازدید، دکتر عصمت تقی‌آبادی مدیر دفتر ریاست، مهندس علی اصغر علی آبادی مدیر منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه نیز حضور داشتند.

بیمارستان سوم با زیربنای ۱۶ هزار مترمربع و ظرفیت ۲۰۵ تخت، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه سلامت در نیشابور است که با افتتاح قریب‌الوقوع خود در شهریورماه، تحولی بزرگ در ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه ایجاد خواهد کرد. با بهره‌برداری از این بیمارستان، شاخص تخت‌های بیمارستانی دانشگاه به استانداردهای کشوری نزدیکتر می‌شود و دسترسی مردم نیشابور  برای دریافت خدمات تخصصی بهتر خواهد شد .

امروز، شعار بیمارستان "امید اینجاست" بیش از هر زمان دیگری به واقعیت نزدیک شده و تیم مدیریتی دانشگاه با دغدغه‌مندی و تلاش شبانه‌روزی، در حال تحقق رویای سلامت مردم نیشابور هستند.