
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست با سمن های حوزه سلامت بر نقش موثر سمن های حوزه سلامت در آگاهی بخشی به مردم در اجرای واکسیناسیون و مبارزه با کرونا ویروس تاکید کرد.
دکتر عصمت تقی آبادی در این جلسه با اشاره به اهمیت واکسیناسیون و لزوم همکاری متقابل برای رسیدن به واکسیناسیون حداکثری بیان کرد: تا کنون بیش از 82 درصد جمعیت شهرستان واکسینه شدند و بیش از 538 هزار دز واکسن تزریق شده است که از این تعداد بیش از 338 هزار دز اول، 199هزار دز دوم، 360 دز یادآور برای کارکنان بهداشت و درمان و جمعیت بالای 18 سال بیش از 84 درصد تک دز و54 درصد واکسیناسیون کامل شده اند.
رییس مرکز بهداشت نیشابور گفت: یکی از مشکلات این روزها شایعات بی پایه و اساسی است که هیچ منبع و مرجع علمی ندارد؛ از این رو سمن ها می توانند نقش کلیدی در آگاه سازی مردم در خصوص ضرورت واکسیناسیون برای پیشگیری از بیماری کرونا داشته باشند چرا که اگر جامعه به معتبرترین منابع تکیه کند، می تواند از بحران کنونی با کمترین آسیب عبور کند.
دکتر ذبیحی، مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت در ادامه با بیان مشکلات کنترل و مقابله با کرونا از مدیران سازمان های مردم نهاد نیشابورخواست تا همانند گذشته در راستای اجرای برنامه های سلامت، معاونت بهداشت را یاری نمایند و برای فرهنگ سازی جهت ترویج و ترغیب همشهریان برای دریافت واکسن کووید19 همکاری لازم را داشته باشند.
این جلسه با حضور معاون بهداشت دانشکده، مدیر گروه های پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و آموزش و ارتقای سلامت و مدیران سمن ها روز چهارشنبه پنجم آبان ماه، در سالن اجتماعات مدافع سلامت برگزار شد.



