
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری دومين كارگروه توسعه مديريت دانشکده در یکشنبه بیست و پنجم مهرماه سال ۱۴۰۰ خبر داد.
جواد مسیح آبادی در گفتگو با وبدا گفت: دومین کارگروه توسعه مدیریت با حضور آقای مهندس مولوی نماینده سازمان برنامه ریزی استان خراسان رضوی، رئیس دانشکده علوم پزشکی، رئیس اداره توسعه سازمان و تحول اداری و کارشناسان مربوطه برگزار شد.
وی در ابتدا بیان کرد: ایجاد ساز وکار تصمیم سازی و تصمیم گیری مناسب در ستاد و واحدهای تابعه دانشکده در راستای تحقق نقشه راه اصلاح نظام اداری و اجرای سیاست های شورای راهبری توسعه مدیریت و در خصوص نحوه تحقق برنامه های نقشه راه اصلاح نظام اداری و برنامه جامعه اصلاح نظام اداری از اهداف این کارگروه می باشد و وظیفه این کارگروه را تدوین و بهسازی روش ها و بهبود فرآیند های کنترل کیفیت انجام کار و نظارت بر تحقق آن ها و شناسایی، تصویب و تفویض اختیارات به واحدهای تابعه دانشکده در راستای تمرکززدایی دانست.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی در پایان خاطر نشان کرد: در این کارگروه پس از بررسی و آسیب شناسی نتایج نهایی ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی سال 99 توسط نماینده سازمان مورد بررسی قرار گرفت و اهم عملکرد کمیته های تخصصی مرتبط با کارگروه مذکور شامل کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی، توسعه دولت الکترونیک، هوشمند سازی، کمیته سرمایه انسانی، سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم، کمیته مدیریت عملکرد از دیگر موارد مطروحه در این کارگروه به شمار می رود.