در حالی که از زمان اجرای واکسیناسیون، گروهی از سالمندان برای دریافت واکسن کرونا به پایگاه های بهداشت مراجعه می کنند، گروه دیگری اما با وجود ارسال پیامک و دعوت تزریق واکسن از مراجعه به مراکز اعلام شده خودداری می کنند. نگرانی این افراد گریزان از واکسن، بی‌اعتمادی و ترس ناشی از نظرات اشتباه و ترویج خرافات فضای مجازی است. مطالب و نظراتی که نه مبنای علمی دارد و نه از زبان فردی آگاه جاری می شود. همان کسانی که ابتلا و فوت پس از تزریق واکسن کرونا را بیان می کنند؛ چشم  بر این واقعیت  که عامل مرگ و میر ویروس کووید19است نه واکسن کووید19 بسته اند.
 رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این زمینه در گفتگو با وب دا بیان کرد: در پیک پنجم کرونا؛ ۶۹ درصد از فوت سالمندان نیشابوری در اثر عدم تزریق واکسن بود و  ۶۳ درصد از فوتی های کرونا افراد بالای ۶۰ سال بودند.
 دکتر محسن عظیمی نژاد  با اشاره به تأثیر تبلیغات منفی علیه واکسن کرونا افزود: دلایل افراد واکسن هراس از عدم  تزریق واکسن غیر آگاهانه و غیر مسئولانه است وبا توجه به این که سالمندان عزیز با خطرپذیری بیشتری در برابر بیماری کرونا مواجه هستند واکسیناسیون هرچه زودتر برای این قشر آسیب پذیر ضرورت می یابد.
 این مقام مسئول با بیان این که  اولویت اصلی در مقابله با کرونا رعایت اقدامات بهداشتی پیشگیرانه و تزریق واکسن است؛ گفت: تنها راه مقابله با بیماری کرونا، واکسیناسیون است و ایمنی جمعی زمانی ایجاد می شود که تعداد کافی از افراد مصونیت پیدا کنند و مصونیت می تواند در اثر واکسیناسیون یا ابتلای قبلی ایجاد شود تا موارد جدید ابتلا متوقف شود و این بدان معناست که افراد به اندازه کافی مصون شوند تا انتقال شخص به شخص در جامعه متوقف شود و از این طریق از افراد غیر ایمن نیز محافظت می شود.
 مقام عالی حوزه سلامت نیشابور با اشاره حدیث پیامبر اکرم(ص) مبنی بر ضرورت احترام به سالمندان و توجه به سلامت معنوی، جسمی و روانی ایشان گفت: سالمندان کانون اخلاق و گرمابخشی به خانواده ها هستند و نقش موثری در سلامت جامعه دارند و توجه به سلامت جسمی و روانی آن ها سلامت کل جامعه را تضمین می کند.
 رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پایان از  افراد جوان  خانواده ها خواست که سالمندان عزیز را به تزریق واکسن ضدکرونا تشویق کنند  و در صورتی که مراجعه به پایگاه ها برای سالمندان عزیز امکان پذیر نیست با اطلاع به معاونت بهداشت، توسط کارشناسان بهداشت واکسن را در منزل دریافت کنند.