فرمانده تیپ زرهی 21 امام رضا(ع) در آیین بهره برداری از بیمارستان 96 تخت خوابی به همت سپاه پاسداران و دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: امروز سپاه دو نعمت امنیت را با مجاهدت های خاموش در پهنای جمهوری اسلامی و در مرزهای فراتر ازآن و نعمت سلامت را در سراسر کشور با احداث بیمارستان های سیار و96 تخت خوابی محقق کرد.

سردار حسین سلیمانی  در این آیین که صبح روز یکشنبه هفتم شهریور ماه، با حضور سردار سرتیپ محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، استاندار خراسان رضوی و دیگر مسئولان عالی رتبه نیشابور به بهره برداری رسید؛ افزود: احداث بیمارستان 96 تخت خوابی با توجه خستگی و فرسودگی کادر درمان و کمبود فضای بیمارستانی در نیشابور خدمت ناچیزی ازسوی نیروی زمینی سپاه پاسداران به مردم ولایت مدار نیشابور بود.

وی در ادامه به بیان گزارشی از اقدامات فرماندهی تیپ زرهی 21 در بحران کرونا پرداخت. ضد عفونی  کردن معابر، بیمارستان ها، خیابان ها، اعزام کادر درمانی اعم از پزشک و پرستارو... به استان گلستان وسیستان بلوچستان و به بیمارستان های نیشابور، اهدای بیش از 300 میلیون تومان کمک  نقدی و غیر نقدی به مردم و تهیه ماسک ، نذورات ، صدقات در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی از جمله این اقدامات بود.

سردار حسین سلیمانی افزود: راه اندازی مرکز تجمیعی تزریق واکسیناسیون در سالن ورزشی فجر و افزایش ظرفیت واکسیناسیون شهروندان در حدود 3 ماه از 700 نفر تا 3000 نفر از جمله دیگر اقدامات فرماندهی تیپ زرهی در بحران کرونا بود.

وی در پایان از مهندس قامتی،  فرماندار جهادی نیشابور و  مجمو عه کادر پزشکی  به ویژه رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور دکتر محسن عظیمی نژاد تقدیر و تشکر کرد.